23. mars 2012

En liten Marius-kjole

Måtte bare strikke denne i hui og hast, var så utrolig spent på hvordan den kom til å se ut! Antakeligvis er denne litt stor i størrelsen, men da får heller mottaker vente med å bruke den. Har strikket i str 1 år.


Helga vil bli tilbrakt i go'stolen sammen med en halvferdig herregenser som jeg har planer om å få ferdig i løpet av helgen.

Her er bolen før armene settes på. Er halvferdig med første armen også, så det som skal gjøres i helga er å strikke 1 1/2 arm og raglanfellingen. Bra jeg har en god stol å sitte i :-)

Så, god helg til alle strikkere der ute!!!

5 kommentarer:

 1. Åh, kjolen ble kjempefin!! Det var ikke så enkelt å se fargene ordentlig, men jeg regner med de passer godt sammen. Regner med at mottakeren, og særlig mammaen, blir svært så fornøyd :)

  Hvem strikker du mannfolkgenseren til?

  SvarSlett
 2. Takk, Marthe! Ja æ trur mamma'n også blir fornøyd :-) Æ strikke mannfolkgenser til kompisen te han pappa, PMK. Har bare å sy litt på den så e den ferdig :-) GLEDE MÆ TE PÅSKE!!!!!!!

  SvarSlett
 3. Hei!

  Vil bare si jeg synes bloggen din er koselig:)
  Ta gjerne en liten tur innom min, har en liten give away med overraskelses premie på gang om dagen (trekning da jeg når 15 tilhengere;)

  Tildemor.

  SvarSlett
 4. Kjempe søt marius kjole, er selv helt betatt av mønsteret :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen Takk, Stine. Det ligger visst til navnet å være glad i håndarbeid :-) Har vært innom bloggen din også, og du er utrolig flink og jeg får masse inspirasjon!

   Slett