15. mars 2012

Genser på en kveld!!!

For ca 1 måned siden strikket jeg Pickles sin "Genser på en kveld", men ble ikke fornøyd med raglanfellingen. Så nå har jeg rekket opp hele fellingen, strikket bolen lengre og felt av annenhver omgang som en vanlig raglanfelling. Og her er resultatet:
Genseren er str S/M og strikket i garnet Abuelita Rasta på pinne 20 (!). Er veldig fornøyd med resultatet, det eneste er at genseren er så tykk at man ikke kan ha jakke over. Men men, dette blir en super vår-genser :-)

Synes også denne brun-fargen er kjemprfin sammen med sort, en litt sjelden kombinasjon.

9 kommentarer:

 1. Flott genser, Stine. Vakker modell, btw;) Øyvind

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Øyvind, det var hyggelig tilbakemelding :-)

   Slett
 2. Så fin den ble, hvor lang tid brukte du på den?. Ja sånn bortsett fra at du måtte fikse på den

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg brukte bare en ettermiddag på å strikke og ca 1 time dagen etterpå til å sy sammen armene og feste tråder. Kjemperaskt arbeid. Takk for hyggelig kommentar!

   Slett
 3. Takk for besøk i bloggen min, og enda mer takk for at du gjorde meg oppmerksom på at jeg ikke har hedret dn som hedres skal :o) Jeg har nå lagt inn opplysninger om hvor du finner mønsteret til forsiden av vottene mine :o)

  Kul genser!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk selv for besøk, Jane, så koselig at du likte genseren :-) Da blir det vottestrikking på meg når diverse andre prosjekter er ferdig :-)

   Slett
 4. Kjempeflott Stine. Du ser smashings ut.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Mette :-) Og de babyklærne på bloggen din var bare helt nydelig!!! Neste prosjekt blir nok Dasies på meg :-) Kos dere i Bergen og ta vare på Besta :-)

   Slett