18. februar 2012

Nytt og gammelt.

Nei, nå er det lenge siden jeg har lagt inn et innlegg her, så her kommer en liten oppsamling av det som jeg har gjort den siste måneden:

Dette settet er det andre som jeg har fått bestilling av fra samme person. Kona til broren til samboeren til tanta mi har nettopp blitt bestemor til en gutt, og det kommer en til om noen måneder. Tidligere har hun kjøpt i samme farger som luen nedenfor:

En kjempesuper lue fra Nøstebarn-boken min :-)
Alle mønstrene i dette settet er fra Nøstebarn.

I tillegg har mamma funnet en skatt på loftet. En halvstrikket genser fra sent 80-tall. Sjekk de fargene på hårete garn!!!:
Etter mye tenking og måling fant jeg ut at den ble for uformelig, så jeg har rekt opp så mye jeg klarte og begynt på nytt. Heldigvis var det MASSE garn igjen så det kommer til å bli en tunika etter hvert.

En annen ting jeg har syslet med siden sist er å hekle "oldemorruter" av PT2-restene jeg har oppsamlet gjennom lang tid. Her er noen av de første bildene:
Alle rutene skal være forskjellige, og her er bilde av første og andre runde på 20 nye ruter:
Disse er nå blitt til hele lapper, men har ikke fått tatt bilde av dem ennå.

Akkurat nå er jeg i Bergen hos tanta mi, og vi sitter i hver vår stol og strikker og skravler. Veldig koselig :-) Har akkurat strikket ferdig et par tovede lester i PT2 som skal toves når jeg kommer hjem, så nå er jeg begynt på Baby-sett nr 3 til samme mottaker :-)

STAY TUNED :-D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar